Tytöillä on ollut koko kevät-talven diili, ettei "roskaruokaa" tai herkkuja syödä,
mutta nämä ovat kotona valmistettuja, joten eivät ole kiellettyjen listalla.
Sämpylät ovat ihan perus-sämpylöitä, Sunnuntain kaura-sämpyläjauhoista, terästettynä pellavarouheella.
Jauhelihapihveistä valitettavasti unohdin ottaa valokuvan........ :O(
Samoin jäi kuvaamatta tuo "valmis" kasattu hampurilainen, mutta pääasia...
Hyviä tuli...... :O)
Sitten itseasiassa on ihan pakko tunnustaa, etten ikinä ennen ole tehnyt itse lohkoperunoita. Syy kai siihen on tuo iänikuinen, etten yleensäkään mielelläni laita mitään friteerattua tai kuten nämä, rasvalla kyllästettyä...... ;O)
Perunat pesin, paloittelin lohkoiksi ja pyörittelin rypsiöljyssä, jonka maustoin pippuriseoksella, valkosipulilla, paprikajauheella ja hivenellä suolaa.
Ja pakko taas todeta, jotta hyvää tuli.
Perunat pesin, paloittelin lohkoiksi ja pyörittelin rypsiöljyssä, jonka maustoin pippuriseoksella, valkosipulilla, paprikajauheella ja hivenellä suolaa.
Ja pakko taas todeta, jotta hyvää tuli.
Kommentit
Lähetä kommentti
Blogissani on käytössä kommenttien tarkistus toiminto, joten kommenttisi näkyminen julkisesti saattaa kestää jonkin tovin.
Kiitos kommentoinnista!