k
Eiliseen, tiistaihin mahtui vispipuuron teko ilman teollista, valkoista sokeria.
Punaherukkaa ja mansikkaa.
Makeuden puuroon sain tuosta mansikasta, lorauksesta hunajaa ja yhdestä soseutetusta banaanista.
1 litra vettä
n. 4 dl punaherukkaa ja mansikkaa
1,5 dl mannasuurimoita
0.5 tl suolaa
1-2 banaania
loraus hunajaa
-Mittaa kattilaan vesi, suola ja jäiset marjat .
Kuumenna ja anna kiehua muutaman minuutin.
Tuoreet marjat lisätään vasta kiehuvan veteen.
-Vispaa kiehuvaan veteen mannasuurimot ja anna kiehua suurimoiden ohjeen mukaan n. 5 min tai kauemmin, välillä sekoittaen.
- Anna puuron jäähtyä kunnolla ja vatkaa puuro kuohkeaksi. Lisää vatkatessa joukkoon 1 tai 2 banaania ja loraus hunajaa.
Huomioithan vatkatessa sen, ettei ilman teollista sokeria keitetty puuro vatkaudu niin hyvin ja kuohkeaksi, mitä sokerilla keitetty.
1 litra vettä
n. 4 dl punaherukkaa ja mansikkaa
1,5 dl mannasuurimoita
0.5 tl suolaa
1-2 banaania
loraus hunajaa
-Mittaa kattilaan vesi, suola ja jäiset marjat .
Kuumenna ja anna kiehua muutaman minuutin.
Tuoreet marjat lisätään vasta kiehuvan veteen.
-Vispaa kiehuvaan veteen mannasuurimot ja anna kiehua suurimoiden ohjeen mukaan n. 5 min tai kauemmin, välillä sekoittaen.
- Anna puuron jäähtyä kunnolla ja vatkaa puuro kuohkeaksi. Lisää vatkatessa joukkoon 1 tai 2 banaania ja loraus hunajaa.
Huomioithan vatkatessa sen, ettei ilman teollista sokeria keitetty puuro vatkaudu niin hyvin ja kuohkeaksi, mitä sokerilla keitetty.
Kommentit
Lähetä kommentti
Blogissani on käytössä kommenttien tarkistus toiminto, joten kommenttisi näkyminen julkisesti saattaa kestää jonkin tovin.
Kiitos kommentoinnista!