Pohja:
Paketti kaurakeksejä
n. 100g margariinia
Täytteet:
2 pss Blåbans suklaamoussejauhettavalmistettuna ohjeen mukaan
4 liivatelehteä (1/2 dl vettä)
2 pss Blåband valkosuklaa-nougatmoussejauhetta valmistettuna ohjeen mukaan
4 liivatelehteä (1/2 dl vettä)
Murskaa keksit ja sekoita sula rasva joukkoon. Painele muruseos irtopohjavuoan pohjalle tiiviisti.
Kannattaa vuorata vuoka leivinpaperilla, jotta kakku irtoaa helpommin.
Liota livatelehdet kylmässä vedesssä 10 min.
Liuota liivatteet kiehuvaan vesitilkkaan.
Tee valkosuklaamousse pakkauksen ohjeen mukaan ja lisää lopuksi
hieman jäähtynyt liivateseos.
Levitä mousse pohjan päälle ja anna hyytyä jääkaapissa n. kolme tuntia.
Tee suklaamousse pakkauksen ohjeenmukaan.
Lisää liivate kuten edellä.
Hyydytä jääkaapissa vielä noin kolme tuntia.
Paketti kaurakeksejä
n. 100g margariinia
Täytteet:
2 pss Blåbans suklaamoussejauhettavalmistettuna ohjeen mukaan
4 liivatelehteä (1/2 dl vettä)
2 pss Blåband valkosuklaa-nougatmoussejauhetta valmistettuna ohjeen mukaan
4 liivatelehteä (1/2 dl vettä)
Murskaa keksit ja sekoita sula rasva joukkoon. Painele muruseos irtopohjavuoan pohjalle tiiviisti.
Kannattaa vuorata vuoka leivinpaperilla, jotta kakku irtoaa helpommin.
Liota livatelehdet kylmässä vedesssä 10 min.
Liuota liivatteet kiehuvaan vesitilkkaan.
Tee valkosuklaamousse pakkauksen ohjeen mukaan ja lisää lopuksi
hieman jäähtynyt liivateseos.
Levitä mousse pohjan päälle ja anna hyytyä jääkaapissa n. kolme tuntia.
Tee suklaamousse pakkauksen ohjeenmukaan.
Lisää liivate kuten edellä.
Hyydytä jääkaapissa vielä noin kolme tuntia.
Kommentit
Lähetä kommentti
Blogissani on käytössä kommenttien tarkistus toiminto, joten kommenttisi näkyminen julkisesti saattaa kestää jonkin tovin.
Kiitos kommentoinnista!