Tomaatti-Mozzarella pasta



Tämä nopea ja helppo tomaatti-mozzarella pasta sai potkua valko-ja punasipulista, sekä hivenen vielä lisää kun pilkoin joukkoon reilusti pepperoneja.

Tarvitset:
(riittää noin 4henkilölle)
4 dl pastaa
mozzarellaa oman maun mukaan
(minipalloja)
2 punasipulia
1 valkosipuli (yksikyntinen)
minitomaatteja
pepperoneja 7-8 kpl
1/2 limen mehu
2,5 dk ruokakermaa
mustapippuria
maustepippuria
paprikajauhetta
rosepippureita
paistamiseen öljyä

1. Leikkaa punasipulit renkaiksi ja valkosipuli siivuiksi
    Kuullota ne kevyesti öljyssä
2. Keitä pasta ohjeen mukaan kypsäksi.
3. Lisää sipulien joukkoon kerma anna hetken aikaa porista.
4. Paloittele sillä aikaa minitomaatit, mozzarella ja pepperonit.
5. Kumoa paloitellut kastikkeeseen, mausta ja sekoita hyvin.
6. Valuta pastat ja kaada pastat kastikkeen joukkoon.



Kommentit