Cheddar Poppis- kesäkurpitsa piirakka



Piirakan pohja:

1/2 dl vettä
3/4 tl suolaa
1,5 dl ruisjauhoja
1,5 dl vehnäjauhoja
1 dl ruisleseitä
2 rkl ruokaöljyä



Täyte:

Kesäkurpitsa 
Kirsikkatomaatteja
Kariniemen Cheddar Poppiksia
1 prk Creme Bonjour Cuisine Sipulisekoitusta
Valio maustettua ruokakermaa n 1-1,5 dl
2 kananmunaa
1/2 tl pippuriseosta
persiljaa
juustoraastetta n. 1 dl


Sekoita kylmä vesi ja muut pohja-ainekset nopeasti taikinaksi.
Painele taikina voideltuun piirasvuokaanja nosta jääkaappiin odottamaan.

Valmista täyte:

Paloittele kesäkurpitsa ja kuullota kevyesti öljyssä.



Halkaiset Poppikset ja kirsikkatomaatit ja asettele sopiva määrä kesäkurpitsojen pinnalle.


Sekoita keskenään Sipuli valmiste, kananmunat ja kerma.
Lopuksi juustoraaste ja mausteet.
Kaada piirakan päälle.
Ripottele vielä päälle tuoretta ruohosipulia.

Paista piirakkaa 175 asteessa 50-60 min


Kommentit