UUNIOMENOITA

Vaikka omenat eivät suurinta herkkuani muuten olekaan,
ei syksyisin voi vastustaa kotimaisen omenan tuoksua.


Uuniomenat teen yleensa saman "kaavan" mukaan.
Ensin tarvittava määrä lohkoiksi ja uunivuokaan.
 

Erillisessä kulhossa sekoitan päälle tulevan seoksen.
Näppituntumalla.
Kaurahiutaleita.
Sokeria
ja
Kanelia.
Sekä sopivassa suhteessa "juoksevaa"
leivontamargariinia. 


Vuoka uuniin.
Itse paistan 200 asteessa, 
kunnes omenat ovat pehmeitä,
suurinpiirtein puolisen tuntia. 

Kommentit

  1. No niin, tänään sain vihdoinkin sen tyllapostauksen tehtyä. ;) Ja et muuten ole todellakaan ainoa, jolla on keskeneräisen töiden neuroosi.. mutta ihania käsitöitä olet tehnyt ja uuniomenoita taidan laittaa huomenna, aivan unohtunut kyseinen herkku! =)

    VastaaPoista
  2. Hienoa. Käyn kurkkimassa hieman "osviittaa".

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Blogissani on käytössä kommenttien tarkistus toiminto, joten kommenttisi näkyminen julkisesti saattaa kestää jonkin tovin.
Kiitos kommentoinnista!