5.6.2009

OHUKAISLEIVOKSET



Tässä nopea ja mukava kestiherkku, vaikka yllätysvieraille....
Ja näistä tosin saa varmaan vähän kauniimpiakin, näkemällä aavistuksen vaivaa paistamisen suhteen..... ;O)

(n. 25 kpl)

2 munaa
50g ( 1/2 dl) sokeria
200g (3 dl) vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl kardemummaa
1 dl maitoa
2 rkl voita t. margariinia
hieman sokeria pinnalle

1. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.
2. Sekoita jauhot, leivinjauhe ja kardemumma.
3. Lisää jauhoseos ja maito vuorotellen taikinaan.
4. Voitele ja kuumenna ohukaispannu.
5. Pane taikanaa lusikalla pannun "lokeroihin" ja paista leivokset miedolla lämmöllä.
Käännä leivokset, kun ne ovat kauniin ruskeat toiselta puolelta. Voitele pannu jokaisen paistokerran jälkeen.
6. Ripottele hieman sokeria leivoksille ja tarjoa ne lämpiminä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Blogissani on käytössä kommenttien tarkistus toiminto, joten kommenttisi näkyminen julkisesti saattaa kestää jonkin tovin.
Kiitos kommentoinnista!