SOIJASUIKALE-RUISPASTALAATIKKO


Jos joskus, niin eilen oli pakko myöntää epäonnistuneensa.......  :O(
Ehkäpä siksi mies tänään esitti ajatuksen siitä, että hakisimme pizzaa ja kebabia.........  ;O)

Laitoin oikein kuvan eilisestä "epäonnen ruoastani".
Tosin joku varmaan tykkä tästä,  minä en!!

Keitin ensin kymmenisen minuuttia soijasuikaleita liemikuutiolla maustetussa vedessä.

Keitin myös ruispastan ohjeen mukaan.
Sekoitin molemmat uunivuokaan ja maustoin.
Laitoin muna/maito/ruokakermaseoksen, johon laitoin
basilikaa, valkosipulia, paprikajauhetta, maustepippuria ja valkopippuria.
Tämä vuokaan ja päälle vielä juustoraastetta.
Paitoin 200 asteessa noin tunnin.

Ruoasta tuli ihan herkullisen näköistä ja osa perheestä siitä pitikin.
Mutta itse en ollut tyytyväinen.
Ensimmäinen kokeiluni soijasuikaleiden kanssa epäonnistui, niistä tuli inhottavan sitkeitä!!!!
Tosin muuten ruoka oli hyvää, mutta tuo "sitkeys" oli minusta se, mikä pilasi kokonaisuuden.

Ehkä syy epäonnistumiseeen löytyy soijasuikaleiden keittämisestä?
Olisiko pitänyt vain liottaa?? Joku osaa kenties vastata!

Kommentit